Verhuur

Peter

Peter

Contactpersoon verhuur

Goedendag!

Ik ben Peter, man van de verhuur. Bij mij ben je op het juiste adres als je vragen hebt over de verhuur van ons clubgebouw “De Sprankel”. In de afgelopen jaren hebben we met z’n allen de handen uit de mouwen gestoken om ons clubgebouw weer helemaal spik-en-span te maken. Onder andere is de keuken helemaal verbouwd, hebben we de sanitaire ruimte grondig aangepakt en is de kampvuurkuil voorzien van een geluidswand. Daarnaast zijn bijna alle spellokalen verbouwd en is het palenhok achter op het veld uitgebreid. Dit is niet alleen fijn voor onszelf als groep, maar ook voor jou! Het heeft wat tijd gekost, maar daar staat tegenover dat iedereen zich weer helemaal thuis voelt in ons clubgebouw.

Ik wil graag huren!

Verhuur

Het gebouw

Het gebouw is, zoals je kunt zien op de plattegronden, zeer groot en beschikt over 6 lokalen (zomerperiode soms 5 lokalen i.v.m. opslag kampmateriaal wat terug komt van onze eigen zomerkampen). Het gebouw is vanwege deze grootte zeer geschikt voor grote groepen van minimaal 30 tot 80 personen en vandaar dat de voorkeur uit gaat naar grotere groepen. Aanvragen voor de zomerperiode worden uiterlijk in februari van dat jaar verwerkt zodat de aanvragers tijdig worden geïnformeerd en eventueel op zoek kunnen naar een andere locatie. Tenslotte is het goed onderhouden en beschikt het over en grote keuken en terrein direct achter het gebouw waar buitenactiviteiten gehouden kunnen worden. Kortom een mooi en geschikt gebouw voor grote groepen (zie foto’s).

Prijzen & beschikbaarheid

De huursom bedraagt €5,- per persoon per nacht, met een minimum van €150,- per nacht. Daarnaast is er een minimum van 2 overnachtingen (uitzonderingen hierop zijn scoutinggroepen uit de regio de Langstraat of groepen met meer dan 60 personen).

In de kalender hieronder kun je zien of het gebouw nog beschikbaar is. Het kan zijn dat nog niet alle verhuuraanvragen in de agenda staan, omdat deze niet real-time worden bijgewerkt.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je weten wat ons clubgebouw allemaal te bieden heeft en kun je de informatie niet op onze website vinden? Vul dan het contactformulier op onze contactpagina in.

Vragen over de verhuur?

Foto’s

Ik wil graag huren!

Wat is er in de buurt te doen?

Omgeving

Meer activiteiten in de buurt